UITKAPVORMEN

Wij vervaardigen vooral stansvormen voor de grafische industrie, maar ook voor de voeding hebben wij klanten (RVS messen) alsook voor de lingeriesector.

Superieure kwaliteit

Door jarenlange ervaring en door zelf te stansen bezitten wij over de nodige know how. Dit is een unieke combinatie waardoor wij contante kwaliteit aan onze klanten kunnen garanderen. Dit blijkt dan ook uit de vele referenties die wij u persoonlijk kunnen aantonen.

Wij geloven dat je alleen maar stansvormen van het hoogste niveau kan afleveren als je weet wat stansen is en het in de vingers hebt door jarenlange praktijkervaring. We bezitten dan ook over de meer dan nodige kennis die men alleen maar kan hebben als men ook zelf stanst. 

We staan dan ook altijd klaar met raad ivm stans(ril)problemen.

Razendsnelle levering

Hier staan wij naast kwaliteit ook om bekend.

Wij leveren op 3 manieren:

  1. eigen transport
  2. snelkoerier volledig België (25 eur), supersnel en betrouwbaar
  3. bpost pakket

Wij zijn in staat om op dezelfde dag, indien nodig zelf binnen een (paar) uren van bestelling te leveren, na overleg.

Betrouwbaarheid

Wij zijn een betrouwbare partner op elk niveau. Stipte leveringen volgens afspraak en hoogstaande kwaliteit.

Wij beschikken over 3 volautomatische plooimachines en 2 lasersnijmachines waardoor wij continuïteit kunnen garanderen naar onze klanten toe. Wij hebben onze eigen backup wat ons bedrijfszekerheid geeft en meer dan voldoende capaciteit om een blijvende continuïteit te kunnen waarborgen.

Kleine grillige vormen tot grote complexere vormen voor vlakstansmachines cfr bobst, sanwa, iberica, ... zijn voor ons geen probleem.