NIEUWS

  • 2019:  Aanschaf van een nieuwe volautomatische verwerkingsmachine om het staal te buigen, knippen, perfo op maat, en inline nicking alsook broaching*. Ook de aanschaf van een rubbersnijsysteem (Rubba) verkort de tijd voor het snijden va de rubber alsook een verbetering in kwaliteit van het gesneden rubber. De kwaliteit is vergelijkbaar met deze van een waterjetsysteem.
  • 2018: De Sloovere bv en asuvorm bv hebben besloten intensief samen te gaan werken. Hierdoor versterken we onze positie in de markt en kunnen we nog meer klanten gaan bedienen van onze gekende service. De aanschaf van een tweede lasersnijmachine en een derde plooimachine geschieden om de continuïteit te kunnen waarborgen naar onze klanten toe. 
  • 2017: Aanschaf van een nieuwe volautomatische verwerkingsmachine om het staal te buigen, knippen, perfo op maat, en inline nicking alsook broaching*. Als enigste in Benelux is deze machine ook uitgerust met een stackersysteem met bakjes om nog efficienter te kunnen werken. doorgedreven automatisatie wordt belangrijk.
  • 2016: Onze huidige lasersnijmachine krijgt een volledige revisie. (refurbished)

* bij broaching wordt de helft van de dikte van het staal weggeschraapt zodat  heel scherpe hoeken toch kunnen gebogen worden en met minder spanningen in de vorm wat het stansresultaat en toestellen behoorlijk vereenvoudigd.