ONS TEAM

Dankzij ons gemotiveerd, enthousiast en ambitieus 8-koppig team met goed voor in totaal aan 195(!) jaar aan ervaring zijn we in staat perfecte vormen af te leveren in een minimum van tijd. Even ons team voorstellen:

Oswald is bestuurder sinds 1975. Hij is degene waar onze klanten bij ten rade gaan bij allehande uitdagingen betreffende stanswerk.

Oswald De Sloovere

Director

Bart is bestuurder sinds 2002. Ontfermt zich over alles van A tot Z en springt bij waar nodig. Ook voor boekhoudkundige vragen kan je steeds bij hem terecht.

Bart De Sloovere

Director

Bart heeft reeds 10jaar ervaring als stansvormbouwer en 15 jaar als technisch tekenaar. De achtergrond en ervaring  als stansvormbouwer is uniek en uitermate gunstig voor het voorbereidende werk in de CAD afdeling.

Bart Brandse

Technical designer

Pauline is een krak in het ontwerpen van nieuwe verpakkingen. Klanten kunnen bij haar steeds terecht voor allerhande uitdagingen betreffende ontwerp. Verder staat ze ook in voor logistiek en offertes.

Pauline Viaene

Technical designer

Jakub is onze jongste telg en staat zowel voor de montage als voor de berubbering in. Daarnaast springt hij ook graag bij in de CAD afdeling.

Jakub Kempara

Operator

Gunther staat voornamelijk voor de montage in maar staat ook in voor berubbering van de vormen als verzendingsklaar maken van de paketten die met DHL weg moeten. Hij heeft reeds 36 (!) jaar ervaring als monteur.

Gunther Kinoo

Operator

Jacques is onze nieuwste man die in staat voor de montage. Hij heeft reeds 35 (!) jaar ervaring als monteur.

Jacques Phrakornkham

Operator

Wordt jij onze nieuwe collega?